Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 13.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Desviaments de trànsit per les obres de construcció de la rotonda de la carretera de Gelida
talls rotonda ctra gelida
Els desviaments començaran dilluns 18 de febrer i es preveu que s'allarguin un mes

A partir del proper dilluns 18 de febrer es tallarà el trànsit al ramal d'incorporació de la carretera BV-2249 venint del sud a la C-243b, pel que s'habilitarà desviament alternatiu de trànsit, amb motiu de les obres de construcció de la rotonda de la carretera de Gelida. La durada del desviament té una durada aproximada d'un mes. Aquesta modificació farà que els vehicles hagin de desplaçar-se fins a la rotonda de Can Codorniu, fer un gir complet i continuar fins al desviament de la C-243b.

La Diputació de Barcelona és l'encarregada de dur a terme les obres a l´enllaç de les carreteres C-243b i la BV-2244 a Sant Sadurní d´Anoia, per augmentar la seguretat i millorar la capacitat i de la mobilitat a l´entorn del nus viari. Les obres, amb un pressupost de licitació de 707.650 euros. Les obres van començar el mes de setembre passat i tenen un termini d´execució de set mesos.

L'actuació comporta la construcció d´un nou nus viari en forma de rotonda per tal de millorar la seguretat dels moviments entre ambdues carreteres i evitar els girs a l'esquerra que es produeixen en l'actualitat en condicions geomètriques deficients, a més de millorar les condicions de visibilitat del nus de la carretera. També inclou la instal·lació d'enllumenat la rotonda i la zona d´interseccions amb gir a l´esquerra del costat Sant Sadurní, així com la instal·lació de reductors de velocitat d´aproximació del tram a 50km/h a la C-243b.

Pujar al principi de la pàgina