Dins dels actes de commemoració del dia la dona
xerrada teresa andreu
A càrrec de Teresa Andreu Dubé, astròloga i terapeuta gestalt

El procés de ser una persona sana i realitzada està molt més a l'ombra en el cas de les dones que en la dels homes, coneixem molts herois mítics però no tantes dones que siguin models de creixement personal amb els seus errors i dificultats inclosos.
Segur que coneixem dones ingènues com Persèfone, enamorades com Psique, desesperades com Medea i enganyades com Melanipa. Algunes manipuladores com Afrodita, destructives com Circe, ofegadores com Demèter i silenciades com Cassandra. I també, encara que no tantes, dones lliures com Artemisa, empoderades com Atenea, autosuficients com Atalanta i segures d'elles mateixes com les Amazones.
Totes elles formen un mosaic de formes diferents que podem prendre com a model i aprendre de les maneres com s'expressen i travessen les seves dificultats.
Teresa Andreu ens anima a reconèixer-les i donar-les el paper que mereixen en la nostra vida.


teresa andreu

Teresa Andreu Dubé
Nascuda l'any 1949 a Barcelona.
Astròloga des de l'any 1981 i terapeuta gestalt des de l'any 95.
Formada amb Josep Mª Moreno i Enrique Eskenazi en el vessant astrològic i amb els Mestres Empar Fresquet, Xavier Puigdevall i Claudio Naranjo en el vessant terapèutic.
Professora d'astrologia psicològica des de l'any 1985 i de la formació en gestalt a l'Escola de l'Esser de Barcelona des de l'any 95.
Autora del llibre: "Astrologia y Mitologia. Los mitos que vivimos" d'Editorial Indigo de l'any 2002
Mes informació a:
www.terapiagestalt.com
www.astrologiapsicológica.cat
teresa@terapiagestalt.com