Publicació 12.02.2019
concentració judici 1O
Es llegeix el manifest conjunt proposat per l'AMI 'El judici de la vergonya'

Aturada i concentració auqest dimarts a les 12 del migdia a la plaça de l'Ajuntament, amb motiu de l'inici del judici als membres del govern legítim i als líders socials, per defensar els drets i la voluntat d'un poble; l'Ajuntament s'ha adherit a la convocatòria realitzada des de l'Associació de Municipis per la independència (AMI) i altres entitats.

Durant la concentració s'ha llegit el manifest conjunt 'Contra el judici de la vergonya' per mostrar que el món municipal està al costat dels represaliats i rebutja, amb tota la fermesa, un judici totalment vergonyós i flagrant en la violació dels drets fonamentals de les persones.

"Des dels ajuntaments catalans volem fer-vos costat, avui més que mai. Com a electes, sabem el que és defensar el que volen les majories i treballar de forma transversal per dur-ho a terme. Els alcaldes, regidors i regidores sabem escoltar el poble, posar-nos al seu costat i fer el camí que ell ens marca.
Avui més que mai, exigim la total transparència i les màximes garanties en el judici que s’inicia a Madrid. Que es respecti la vostra presunció d’inocència, que tingueu dret a una defensa justa i que la justícia s’ampari en els principis fonamentals i faci únicament justícia i no actuiï moguda per la venjança.
Des de cada poble, des de cada racó de Catalunya, us volem dir que us tenim presents avui i cada dia que duri el judici. Estem amb vosaltres. Que el nostre escalf us acompanyi"  ha llegit l'alcalde, Josep Maria Ribas com a punt final del manifest.