Ràdio Sant Sadurní
El portaveu de la CUP a Sant Sadurní ha parlat de les eleccions municipals

Jordi Pujol ha repassat a l'entrevista mensual de la ronda política els principals assumptes de l'actualitat i del ple municipal, a més, també ha parlat de les eleccions municipals del mes de maig, afirmant que "encarem les properes eleccions amb la voluntat que la CUP sigui decisiva en el proper govern". En aquest sentit, el cupaire ha destacat que “des de l'estiu que vam obrir un procés per recollir les inquietuds de la ciutadania”, afegint que durant aquesta legislatura -la primera en què es presentaven-

Pujol també ha parlat d'equipaments, començant per la recent adquirida casa pairal de Can Guineu, que van poder visitar fa uns dies: “La sensació que em va deixar la visita a Can Guineu és dramàtica, de l'estat deplorable en què es troba l'edifici. Irresponsabilitat dels antics propietaris”, ha dit. A més, a comentat, de nou, la necessitat de crear un pla d'equipaments.

Finalment, el cupaire també ha parlat de la segregació escolar, un tema molt debatut al plenari i sobre el qual van entrar una denúncia al Síndic de Greuges: “Fa molt de temps que denunciem un cas de segregació escolar a Sant Sadurní, un dels municipis on més ha crescut als darrers anys”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 12.02.2019