RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu d'ICV valora l'actual legislatura i reconeix que no s'ha avanšat gaire

El regidor d'ICV a Sant SadurnÝ, Rafa Berlanga, ha passat pels estudis de RÓdio Sant SadurnÝ i ha aprofitat per parlar de l'actualitat sadurninenca i de les properes eleccions municipals. En clau electoral, Berlanga ha repassat l'actual legislatura i ha afirmat que “em dˇna la sensaciˇ que continuem igual que quan em vaig presentar fa 4 anys”. A mÚs, ha avanšat que “estem escalfant motors per a les eleccions, som un grup petit i no Ús senzill definir els primers llocs. Segurament ens presentarem com a Sant SadurnÝ en Com˙”.

Preguntat per la visita que van fer els regidors del consistori a la casa pairal de can Guineu, Berlanga ha dit que “no podem dir que tÚ moltes possibilitats, Ús una construcciˇ molt particular i necessita una gran inversiˇ”.

A banda de Can Guineu, el portaveu d'ICV ha posat sobre la taula altres equipaments municipals, com Ús el cas del Castell de Can Ferrer: “La realitat dels equipaments Ús el que Ús. El castell de Can Ferrer hauria de ser la llišˇ del que no s'ha de fer”, ha dit.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 08.02.2019