Ràdio Sant Sadurní
El portaveu d'ICV valora l'actual legislatura i reconeix que no s'ha avançat gaire

El regidor d'ICV a Sant Sadurní, Rafa Berlanga, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní i ha aprofitat per parlar de l'actualitat sadurninenca i de les properes eleccions municipals. En clau electoral, Berlanga ha repassat l'actual legislatura i ha afirmat que “em dóna la sensació que continuem igual que quan em vaig presentar fa 4 anys”. A més, ha avançat que “estem escalfant motors per a les eleccions, som un grup petit i no és senzill definir els primers llocs. Segurament ens presentarem com a Sant Sadurní en Comú”.

Preguntat per la visita que van fer els regidors del consistori a la casa pairal de can Guineu, Berlanga ha dit que “no podem dir que té moltes possibilitats, és una construcció molt particular i necessita una gran inversió”.

A banda de Can Guineu, el portaveu d'ICV ha posat sobre la taula altres equipaments municipals, com és el cas del Castell de Can Ferrer: “La realitat dels equipaments és el que és. El castell de Can Ferrer hauria de ser la lliçó del que no s'ha de fer”, ha dit.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 08.02.2019