RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu del PP, molt crÝtic amb l'immobilisme de la darrera legislatura, aposta per canviar la dinÓmica

El regidor del Partit Popular a Sant SadurnÝ, Carles JimÚnez, ha passat per RÓdio Sant SadurnÝ per parlar de l'actualitat sadurninenca i per posar la mirada en les municipals del mes de maig, unes eleccions en les quals JimÚnez tornarÓ a encapšalar la candidatura dels populars. “Seguretat, via p˙blica, promociˇ turÝstica i famÝlia sˇn els nostres pilars”, ha destacat, afegint tambÚ que "fa temps que Sant SadurnÝ estÓ tancat" i que cercaran canviar aquesta dinÓmica.

El sadurninenc ha tingut paraules, tambÚ, per valorar la compra de Can Guineu i el futur de la casa pairal: “Can Guineu havia de ser nostre, sempre ho hem defensat. Per˛ no estem d'acord amb el destÝ que se li vol donar. Ha de ser un espai dinamitzador del cava, la cultura i Sant SadurnÝ. I apostem per una iniciativa p˙blico-privada”.

Finalment, JimÚnez ha parlat de les inversions i projectes per a la legislatura 2019-2023 -algunes de les quals ja sˇn recurrents, com l'Ateneu o el Centre- on s'hi sumarÓ, justament, Can Guineu.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 07.02.2019