Ràdio Sant Sadurní
El portaveu del PP, molt crític amb l'immobilisme de la darrera legislatura, aposta per canviar la dinàmica

El regidor del Partit Popular a Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha passat per Ràdio Sant Sadurní per parlar de l'actualitat sadurninenca i per posar la mirada en les municipals del mes de maig, unes eleccions en les quals Jiménez tornarà a encapçalar la candidatura dels populars. “Seguretat, via pública, promoció turística i família són els nostres pilars”, ha destacat, afegint també que "fa temps que Sant Sadurní està tancat" i que cercaran canviar aquesta dinàmica.

El sadurninenc ha tingut paraules, també, per valorar la compra de Can Guineu i el futur de la casa pairal: “Can Guineu havia de ser nostre, sempre ho hem defensat. Però no estem d'acord amb el destí que se li vol donar. Ha de ser un espai dinamitzador del cava, la cultura i Sant Sadurní. I apostem per una iniciativa público-privada”.

Finalment, Jiménez ha parlat de les inversions i projectes per a la legislatura 2019-2023 -algunes de les quals ja són recurrents, com l'Ateneu o el Centre- on s'hi sumarà, justament, Can Guineu.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 07.02.2019