Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 33ºC|21ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Can Guineu
Vols visitar la casa pairal de Can Guineu?
L'Ajuntament organitza a principis de març unes jornades de portes obertes per veure aquest edifici catalogat que recentment ha passat a ser de titularitat municipal

Els dies 1,2,8 i 9 de març, de 10 del matí a 1 del migdia, l'Ajuntament de Sant Sadurní ha organitzat unes jornades de portes obertes per tal que la ciutadania que ho desitgi pugui visitar la casa pairal de Can Guineu, el nou edifici que a finals de l'any passat va comprar als anteriors propietaris, de les caves Freixenet, Codorniu i Juvé i Camps, per valor de 300.000 euros.

Les places són limitades, cal inscripció prèvia i les visites es realitzaran en grups reduïts de 15 persones, cada mitja hora. Podeu fer la vostra reserva a través del formulari que trobareu al següent enllaç:

Des de fa algunes setmanes la brigada municipal ja està realitzant treballs de neteja i desbrossament d'algunes zones d'aquest gran edifici protegit i declarat Bé Cultural d'Interès Local (BCIL) que dóna als carrers Sant Antoni i Hospital i que compta amb prop de 2.700 metres quadrats. També s'han reforçat i apuntalat algunes parts de l'estructura que es troben en pitjor estat.

La visita permetrà veure diverses zones d'aquest immoble, com el porxo i el pati, la zona on antigament s'hi guardava el bestiar, el celler, les habitacions, l'antiga capella o el claustre interior, una de les parts més singulars de la casa.

Per la situació actual de l'edifici, les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultat per accedir a algunes zones. Depenent de l'interès de l'activitat, l'Ajuntament obre la possibilitat d'ampliar el calendari de portes obertes.

PUBLICAT EL 04.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic