SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 32ºC|20ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
L'Oficina de Turisme rep el distintiu "Compromís per la sostenibilitat Biosphere 2019"
El reconeixement es va lliurar durant la presentació del Pla d'Accions 2019 del Consorci de Promoció Turística del Penedès
PUBLICAT EL 01.02.2019
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
BIOSPH

L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní ha rebut el distintiu “Compromís per la sostenibilitat Biosphere 2019” per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics.

La distinció l'atorguen la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l'Institut de Turisme Responsable. Aquest reconeixement té com a objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics, i el Consorci de Promoció Turística del Penedès en coordina el seu impuls i desenvolupament dins del territori.
 
L'acte de lliurament dels distintius va tenir lloc el 30 de gener, al VINSEUM, a Vilafranca del Penedès, en el marc de la presentació del Pla d'Accions 2019 del Consorci de Promoció Turística del Penedès, encapçalat pel Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper, el  Director General de l´Agència Catalana de Turisme, David Font i  el president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sergi Vallès.

Mitjançant l'adhesió al compromís Biosphere l'Oficina de Turisme treballa sota els principis de garantia per un equilibri econòmic, sociocultural i mediambiental compromès amb la sostenibilitat, per satisfer les necessitats actuals dels turistes reportant beneficis significatius per a la societat i el medi ambient i protegint i millorant les perspectives de futur.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^