RÓdio Sant SadurnÝ
La sadurninenca presentarÓ el proper 3 de febrer, a l'Auditori de Vilafranca, el seu nou espectacle amb └lex Cassanyes Big Band

La cantant Anna Roig ha visitat els estudis de RÓdio Sant SadurnÝ immersa en la preparaciˇ de la seva tornada als escenaris desprÚs de dos anys i mig allunyada d'ells -un temps que ha dedicat a la seva altra passiˇ, l'educaciˇ musical-. Ho farÓ amb └lex Cassanyes Big Band, amb qui ha creat 'La Tendresse. Hommage aux belles chansons', un espectacle que la sadurninenca defineix com un “retorn als orÝgens” i que pretÚn homenatjar la canšˇ francesa i la tendresa.

'La Tendresse' serÓ el punt culminant del treball realitzat durant el darrer any. Un repertori de canšons tradicionals franceses triades Ýntegrament per Anna Roig i arranjades per └lex Cassanyes, pensant en els 14 m˙sics que conformen la seva big band. Tot girant al voltant d'una ˙nica fita: “Ens agradaria que la gent sortÝs de l'espectacle tenint la sensaciˇ d'haver viscut un moment de tendresa important, malgrat ser una big band”, ha dit Roig.

L’espectacle, que s’estrenarÓ el proper 3 de febrer a l’Auditori de Vilafranca, en una cita que ha exhaurit totes les entrades, no estÓ pensat per a tenir rŔplica en format cd, tot i que la sadurninenca no tanca encara aquesta via. Amb o sense disc, el que sÝ Ús segur Ús que durant els propers mesos el nou espectacle d'Anna Roig girarÓ per Vilanova i la Geltr˙, Igualada, Banyoles o Olot, entre d'altres.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 25.01.2019