Ràdio Sant Sadurní
La sadurninenca presentarà el proper 3 de febrer, a l'Auditori de Vilafranca, el seu nou espectacle amb Àlex Cassanyes Big Band

La cantant Anna Roig ha visitat els estudis de Ràdio Sant Sadurní immersa en la preparació de la seva tornada als escenaris després de dos anys i mig allunyada d'ells -un temps que ha dedicat a la seva altra passió, l'educació musical-. Ho farà amb Àlex Cassanyes Big Band, amb qui ha creat 'La Tendresse. Hommage aux belles chansons', un espectacle que la sadurninenca defineix com un “retorn als orígens” i que pretén homenatjar la cançó francesa i la tendresa.

'La Tendresse' serà el punt culminant del treball realitzat durant el darrer any. Un repertori de cançons tradicionals franceses triades íntegrament per Anna Roig i arranjades per Àlex Cassanyes, pensant en els 14 músics que conformen la seva big band. Tot girant al voltant d'una única fita: “Ens agradaria que la gent sortís de l'espectacle tenint la sensació d'haver viscut un moment de tendresa important, malgrat ser una big band”, ha dit Roig.

L’espectacle, que s’estrenarà el proper 3 de febrer a l’Auditori de Vilafranca, en una cita que ha exhaurit totes les entrades, no està pensat per a tenir rèplica en format cd, tot i que la sadurninenca no tanca encara aquesta via. Amb o sense disc, el que sí és segur és que durant els propers mesos el nou espectacle d'Anna Roig girarà per Vilanova i la Geltrú, Igualada, Banyoles o Olot, entre d'altres.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 25.01.2019