Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat 34ºC|19ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
seguretat domicilis
Campanya informativa dels Mossos d'Esquadra per la seguretat als domicilis
L'objectiu és evitar els robatoris i facilitar la investigació dels delictes

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una campanya informativa per la seguretat als domicilis amb l'objectiu d'aconseguir prevenir i disminuir els robatoris i facilitar la investigació dels delictes. 

Per això han editat materials gàfics i s'han posat en contacte amb l'Ajuntament per tal de col·laborar en fer la màxima difusió d'aquests consells de seguretat, per tal que la ciutadania pugui també adoptar mesures preventives.

Les recomanacions passen per no obrir la porta a persones desconegudes, incrementar la seguretat de tots els accessos, tant dels domicilis com dels garatges, evitar donar mostres d'absència al domicili sobretot durant les vacances; però també per recordar que els lladres escalen, treuen l'espiell, forcen la porta, fan servir claus falses i extreuen el bombí, per la qual cosa cal extremar les precaucions en tots aquests elements.

Els Mossos recorden també que s'ha de trucar a la Policia davant de qualsevol soroll estrany o presència de persones amb actitud sospitosa a les rodalies del domicili. El telèfon 112 d'emergències està operatiu 24 hores al dia, tots els dies de l'any.

Més informació al web dels Mossos dEsquadra
PUBLICAT EL 18.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic