Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 17.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El Síndic de Greuges ha rebut 19 visites a Sant Sadurní
Durant la resta d'any també se li poden dirigir queixes i consultes

El Síndic de Greuges va rebre un total de 19 visites de persones en el seu desplaçament a Sant Sadurní d'Anoia del passat dimecres 16 de gener. L'equip del síndic visita el municipi dos cops l'any per atendre personalment a les persones que s'hi vulguin dirigir.

Les persones ateses per l’equip del Síndic al Casal d'Entitats van presentar 8 queixes i van fer 11 consultes. Les problemàtiques plantejades van ser, entre altres, temes relacionats amb consum (gas, electricitat),  tributari, ensenyament, medi ambient (sorolls), treball, etc. quatre de les vuit queixes presentades anaven adreçades a l'Ajuntament de Sant. Sadurní. Totes les visites ateses, excepte quatre, eren de persones veïnes de la població.

Durant la resta d'any  també es poden presentar queixes i consultes. I és que el Síndic té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament.

Pujar al principi de la pàgina