Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
CUP 2019
Arantxa Fernández encapçalarà la candidatura de la CUP a Sant Sadurní
La formació presenta els sis primers de la llista. L'actual portaveu, Jordi Pujol, anirà com a segon

La CUP de Sant Sadurní ha donat a conèixer els sis primers membres de la llista que presentarà a les eleccions municipals del maig del 2019.

La periodista, Arantxa Fernández, encapçalarà una candidatura que aposta per un equip jove, heterogeni i molt vinculat als moviments socials i culturals del territori. Per al proper mandat, la formació aposta per enfortir les propostes que ha estat treballant durant la vigent legislatura i fer-les realitat. Unes iniciatives que s’engloben en 4 eixos: justícia social, participació ciutadana, educació i equipaments.

En un acte celebrat aquest dimarts al Casal d'Entitats, la formació va explicar que l'assemblea va donar un amplíssim suport a l'elecció d'Arantxa Fernández per encapçalar la llista de la CUP als comicis electorals del mes de maig. Jordi Pujol, actual portaveu, ocuparà el segon lloc. David Marfil, Carlota Carbó, Jaume Pujol i Consol Sáenz completen les sis primeres posicions que es van fer públics en la presentació.

L’objectiu és reconvertir el model de poble actual per a fer-lo molt més transparent, proper i just. Aquesta és la segona vegada que la CUP Sant Sadurní es presenta a unes eleccions municipals. Al 2015, la formació va obtenir dos regidors al consistori sadurninenc.

El procés per escollir el grup de 6 persones que encapçalaran la llista per a les eleccions municipals del 2019 va iniciar-se el passat estiu. Durant el mes de juliol es va celebrar una assemblea amb militants i simpatitzants de l’esquerra independentista de Sant Sadurní. Va ser en aquest espai, i de forma assembleària, que es van perfilar les primeres posicions de la candidatura. Des de l’estiu fins ara, els cupaires han treballat per a acabar de tancar els noms que encapçalen la llista.

Aquest proper dissabte al matí la CUP instal.larà una parada al mercat per donar a conèixer  els primers membres de la llista i recollir propostes i idees de la ciutadania.

Pots escoltar el què va explicar la nova alcaldable de la CUP al següent enllaç:

PUBLICAT EL 16.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic