Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
antena radio
Ràdio Sant Sadurní finalitza les tasques de millora dels seus equips de telecomunicacions
La nova ubicació ha permès guanyar qualitat en el senyal i la recepció de l'emissora a diverses zones i nuclis del municipi

Ràdio Sant Sadurní ha realitzat aquests dies uns treballs de millora i actualització dels seus sistemes de comunicació, que han consistit principalment en el trasllat de part dels seus equips, com són l’antena receptora del ràdio enllaç, l’aparell amplificador i el sistema radiant.

El canvi ha permès reubicar-los en una posició més elevada, una circumstància que permetrà millorar la cobertura i la qualitat del senyal en algunes zones del municipi. Paral•lelament, també s’ha aprofitat per actualitzar alguns dels equips informàtics de l’estudi de la ràdio.

Durant els dies que s’han prolongat aquests treballs els continguts i el senyal d’FM de la ràdio han patit talls i interrupcions. La direcció de l’emissora demana disculpes per les molèsties i problemes amb l’emissió. A partir d’aquesta setmana el senyal i la programació habitual ha de quedar completament restablerts.

Per a més informació visiteu el web de Ràdio Sant Sadurní www.radiosantsadurni.cat

PUBLICAT EL 14.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic