Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Aquesta setmana s'han reobert les instal.lacions aquàtiques després de l'actuació de millora que s'hi ha dut a terme

Aquesta setmana s’han reobert les instal.lacions aquàtiques de la zona esportiva després de l’actuació de millora que s’ha dut a terme a l’equipament coincidint amb les festes de Nadal.

Els usuaris que reprenguin l’activitat aquests dies ja podran adonar-se d’alguns canvis molt evidents als vestidors i a la zona de taquilles, on s’ha repintat i renovat el mobiliari.

També aquestes setmanes s’ha aprofitat per substituir altres equips i materials necessaris per al correcte funcionament de la instal.lació, com l’aparell deshumidificador o el cablejat de la passarel.la de ventilació. Així mateix s’han substituït els vidres de tancament de la piscina i s’ha actualitzat la il.luminació del pavelló. I en els propers dies s’enllestiran alguns petits detalls decoratius que resten encara per finalitzar als vestidors. També s’està allargant la reparació de les filtracions al vas petit interior, una obra més complexa del previst i que s’espera pugui iniciar-se en les properes setmanes.

L’Ajuntament de Sant Sadurní demana disculpes i comprensió als usuaris pel tancament de l’espai aquàtic durant aquests dies.

vestuaris 2

PUBLICAT EL 08.01.2019