Ràdio Sant Sadurní
La portaveu del PSC, molt contundent amb les conclusions del pla d'acció cultural

La portaveu del Partit Socialista a Sant Sadurní, Susanna Mérida, ha visitat Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política mensual i ha estat molt contundent amb les conclusions del pla d'acció cultural que es va aprovar en el darrer ple: “La regidora de Cultura hauria d'haver dimitit després de presentar el pla d'acció cultural, perquè l'anàlisi que ha fet dels darrers anys és catastròfic”, ha dit.

En aquesta línia, Mérida ha exposat que “la regidora de Cultura ha estat molt sectària en la gestió de l'àrea, ha marcat un perfil molt personalista del que li agradava i del que no”, recordant, també, que "la cultura no ha estat agosarada per buscar una major repercussió”

La socialista també ha reiterat el seu posicionament sobre Can Guineu: “No hem canviat el nostre plantejament sobre Can Guineu. Ha de servir per a la promoció econòmica i turística. Estem treballant en una proposta de canvi de model turístic”.

Mérida ha clos l'entrevista valorant la seva reelecció com a candidata per a les municipals de 2019: “És un honor que hagin valorat la feina d'aquests anys, una satisfacció que continuïn confiant en mi i també és un bagatge emocional”. Afegint, també, que “desitjo alguna cosa diferent en el proper mandat. Sant Sadurní està en un moment de paràlisi. El govern no té full de ruta, està instal.lat en la inacció i seguint la política general”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 27.12.2018