Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 18.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L'Ajuntament signa un crèdit subvencionat d'1,16 milions d'euros amb la Diputació de Barcelona
JM Ribas a la Diputació de Barcelona
El préstec permetrà impulsar properament diversos projectes i inversions

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha signat aquest dilluns amb l'alcalde de Sant Sadurní d´Anoia, Josep Maria Ribas, un crèdit per valor d'1.165.000 €, dels quals 47.983,23 € subvencionats per la corporació. Aquest acord s'inclou en la signatura de crèdits que s'ha la Diputació ha fet amb 21 ajuntaments per valor de 51,25 milions d´euros.

Gràcies al conveni signat entre la Diputació de Barcelona i el Banc Sabadell, els ajuntaments poden obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d'interès preferencial. Al llarg de tot l´any passat, la Diputació de Barcelona va signar crèdits per valor de 158.437.879,02 euros.

L'any 2016 es va firmar l'acord entre la Diputació de Barcelona i Banc Sabadell que permet impulsar el Programa de Crèdit Local, fruit del procés de selecció d'entitats realitzat durant el mateix any. El Programa permet als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions. Així, les entitats locals també poden acollir-se a operacions de préstecs a llarg termini, a actuacions relacionades amb millores a la tresoreria i a línies de préstecs pont per a inversions finançades amb subvencions.

Pujar al principi de la pàgina