RÓdio Sant SadurnÝ
L'Assemblea ExtraordinÓria la va escollir per unanimitat a la sessiˇ celebrada al Centre Cultural

Susanna MÚrida serÓ per tercera vegada la candidata del PSC de Sant SadurnÝ a les eleccions municipals del 2019, desprÚs que l'assemblea extraordinÓria va aprovar aquest cap de setmana la seva elecciˇ per unanimitat a la reuniˇ celebrada al Centre Cultural de la Plaša Nova.

Regidora de l'Ajuntament de Sant SadurnÝ des de l'any 2007, al 2011 va encapšalar la llista socialista per primera vegada. Va esdevenir la primera alcaldessa de la vila durant aquell mandat, des de mitjans del 2013 a meitats de 2014, formant govern amb ERC, fins que una mociˇ de censura va apartar el PSC del govern.

En aquest darrer mandat 2015-2019, Susanna MÚrida Ús la portaveu del grup socialista a l'oposiciˇ i tambÚ Ús consellera de Promociˇ Econ˛mica, Ocupaciˇ i Productes de la Terra al Consell Comarcal de l'Alt PenedŔs

L'acte va comptar amb la presŔncia de Teresa Cunillera, delegada del govern a Catalunya. MÚrida va apuntar les principals lÝnies del projecte que encapšalarÓ i que treballarÓ per fer de Sant SadurnÝ un espai per a la convivŔncia, la igualtat, el progrÚs i les oportunitats per a tots i totes.

PUBLICAT EL 17.12.2018