Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 22ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
PSC 2019
Susanna Mérida repetirà com a candidata del PSC a Sant Sadurní
L'Assemblea Extraordinària la va escollir per unanimitat a la sessió celebrada al Centre Cultural

Susanna Mérida serà per tercera vegada la candidata del PSC de Sant Sadurní a les eleccions municipals del 2019, després que l'assemblea extraordinària va aprovar aquest cap de setmana la seva elecció per unanimitat a la reunió celebrada al Centre Cultural de la Plaça Nova.

Regidora de l'Ajuntament de Sant Sadurní des de l'any 2007, al 2011 va encapçalar la llista socialista per primera vegada. Va esdevenir la primera alcaldessa de la vila durant aquell mandat, des de mitjans del 2013 a meitats de 2014, formant govern amb ERC, fins que una moció de censura va apartar el PSC del govern.

En aquest darrer mandat 2015-2019, Susanna Mérida és la portaveu del grup socialista a l'oposició i també és consellera de Promoció Econòmica, Ocupació i Productes de la Terra al Consell Comarcal de l'Alt Penedès

L'acte va comptar amb la presència de Teresa Cunillera, delegada del govern a Catalunya. Mérida va apuntar les principals línies del projecte que encapçalarà i que treballarà per fer de Sant Sadurní un espai per a la convivència, la igualtat, el progrés i les oportunitats per a tots i totes.

PUBLICAT EL 17.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic