Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Poc ennuvolat 30ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Bus a demanda 1
Prova pilot per a la millora del servei de bus urbà
Es va presentar per Festa Major i la ciutadania el va poder provar gratuïtament

L'Ajuntament de Sant Sadurní posarà en marxa durant els mesos de desembre a febrer un servei de bus urbà a demanda amb l'objectiu d'analitzar les necessitats i usos dels viatgers de la línia interna de bus del municipi, per tal d'implantar posteriorment canvis que permetin optimitzar l'itinerari, reforçar la puntualitat i millorar la sincronització amb els horaris de sortida i arribada dels trens de rodalies.

Tots els usuaris que tinguin origen o destí les parades de la línia L2 bus hauran de sol·licitar el servei de bus a demanda. El vehicle, que serà de menor dimensió que l'habitual i disposarà de més agilitat per moure's per l'interior del municipi, funcionarà entre les 8 del matí i les 2 del migdia. Només caldrà concretar la parada de recollida o de destí que es vol a través de l´aplicació mòbil Shotl o bé al telèfon gratuït 672040375, amb una antel·lació mínima d'entre 10 i 20 minuts.

Per la resta de parades, el bus urbà funcionarà amb el recorregut habitual, tot i que reajustarà lleugerament els horaris com a resultat d'aquesta prova pilot, ja que escurçarà l'itinerari en certes franges i permetrà així millorar la freqüència de pas.

El Bus es va presentar el dimecres 28 de novembre a la tarda, coincidint amb la Festa Major, i les persones que ho volien el van poder provar gratuïtament durant dimecres i dijous 29 durant tot el dia. 

A l'acte de presentació, encapçalat per l'alcalde, Josep Maria Ribas, i el regidor de Medi Ambient, Mobilitat i Via Pública, Toni Sisternas, hi va assisitir una nombrosa representació del consistori i representants del Servei Territorial de Transports de Brcelona de la Generalitat de Catalunya; representants de l'empresa Moventis que és qui gestiona el Bus a demanda i altres persones vinculades al projecte.

Aquesta experiència permetrà recollir l'índex de satisfacció dels usuaris i informació molt valuosa per tal d´elaborar un pla per a la millora de la mobilitat en transport públic al municipi, que aposti per un model més eficient i sostenible.

Aquesta prova pilot, a més del servei d'atenció telefònica i l'app Shotl, va a càrrec de Transports Ciutat Comtal 2, del grup Moventis, operador del servei de transport urbà de Sant Sadurní, i compta amb la col·laboració de Shotl.

PARADES DE LA LÍNIA L2

Camí dels Paperers; Can Romeu; Monistrol d´Anoia; c/ Vinya, polígon Industrial Cal Mir; La Fàbrica; Plaça Montseny-c/ Empordà; c/Aragó-Mallorca; Espiells – Espiells (escola viticultura); Can Catassús; Passeig Can Codorniu-Cementiri; CAP Sant Sadurní; Pistes de tennis; Tanatori; escola Intermunicipal

*El transport a la demanda es podrà demanar entre dues parades de la L2 o entra una parada de la L2 i una de la L1

HORARIS L1

Referència de pas parada barri Vilarnau: entre les 6:05 i les 20:50 hores

Referència de pas parada RENFE: entre les 6:20 i les 20:35 hores

Més informació i horaris a WWW.SANTSADURNI.CAT/BUS

FULLETÓ INFORMATIU


Podeu veure imatges de la presentació al Flickr de l'Ajuntament

Bus a demanda 2
PUBLICAT EL 05.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic