Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 03.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Contra la violència, una flor
contra la violencia una flor
Dia Internacional per l'eliminació de la Violència envers les dones

I malgrat la pluja, divendres 23 de novembre a les 12h es va fer a la plaça de l'Ajuntament la concentració per commemorar el Dia Internacional contra la violència masclista #25N 'Contra la violència, una flor'.

La tècnica d'Igualtat va llegir el Manifest conjunt elaborat per diverses institucions i entitats catalanes i els alumnes dels centres educatius de la vila van llegir textos, cantar cançons i reividicar la llibertat i els drets de les dones. L'alcalde de Sant Sadurní, membres del consistori i treballadores i treballadors de l'Ajuntament i dels Mossos d'Esquadra van acompanyar la ciutadania que ha participat a la concentració.

En acabar es va fer un minut de silenci en record de les víctimes de la violència de gènere i l'Associació de Dones de Sant Sadurní va pronunciar unes paraules, per acabar vestint la plaça amb globus liles.

L'Ajuntament s'ha adherit al manifest unitari signat per les diferents administracions i associacions i federacions, per tal de refermar el nostre compromís per seguir treballant per a l'eradicació de qualsevol forma de violència masclista.

Podeu llegir aquí el manifest
I veure més imatges de la jornada al Flickr de l'Ajuntament
Pujar al principi de la pàgina