Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
ribas 2017
Josep Maria Ribas: "M'agradaria haver signat ja la compra de Can Guineu"
L'alcalde de Sant Sadurní ha parlat de l'adquisició de la casa pairal

L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar l'actualitat sadurninenca i ha posat de nou sobre la taula un dels temes més candents al municipi, l'adquisició de la casa pairal de Can Guineu. En aquest sentit, Ribas ha assegurat que "m''agradaria haver signat ja la compra de Can Guineu", afegint que “ha creat bastant enrenou i ho puc entendre, però he de defensar la compra perquè no és una mala adquisició comptar amb una casa així al mig del poble”. L'alcalde, que ha recordat que després de la compra es farà un procés participatiu per decidir-ne l'ús, ha dit que  "tothom ha pensat què hi podria anar allà i nosaltres també hem fet aquest pensament".

El batlle sadurninenc ha aprofitat per parlar, també, de dos edificis històrics i que, actualment, es troben encallats i necessiten una rehabilitació urgent: l'Ateneu i el Centre, i ha recordat que “són projectes que tothom porta als seus programes electorals” i que caldrà respondre al que demana la població: “Un espai on poder fer-hi teatre o concerts”.

Finalment, Ribas ha clos l'entrevista confirmant que el 80% de la llista d'ERC a les properes eleccions seran cares noves..

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 27.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic