Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 33ºC|21ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
skate 1
La pista d'skate entrarà en servei al gener, una mica més tard del previst
Ja s'han licitat les obres, que començaran en breu

El mes de gener de 2019 entrarà en funcionament la pista d'skate que s'instal·larà al Parc Lluís Companys, entre els barris del Gat Cendrer i Pla d’En Mestres, just al costat de les pistes de bàsquet i futbol.

Aquestes setmanes s'ha dut a terme la licitació de les obres, procediment que s'ha endarrerit més del previst, fet que implica que la pista no es podrà inaugurar per Festa Major tal i com s'havia anunciat.

La pista constarà de dues zones, amb un espai principal de patinatge, amb rampes, salts i trucs, i una més circular, que ocuparan en total una superfície d’uns 575 metres quadrats. La construcció compta amb un pressupost d'uns 80.000 euros.

La construcció d’aquesta pista permetrà també millorar els accessos al propi parc i afavorirà un millor aprofitament dels espais del voltant, integrant-se totalment al paisatge. Serà de formigó i s’ha dissenyat d’acord a la recomanació d’experts del sector i skaters de la comarca, per mitjà d’un procés participatiu, encapçalat pel Servei de Joventut de l’Ajuntament.
Els elements comptaran amb alçades i nivells que permetran l’ús i l’evolució de tot tipus de patinadors, des dels més novells als més experimentats, una instal·lació multinivell on es promociona els aspectes més positius de la cultura de l’skate: exercitar el cos, conviure amb respecte i transmetre l’experiència a les noves generacions. L’enjardinament dels voltants i l’arbrat busquen la plena integració de la pista a la vila, per tal que tota la ciutadania es faci seva la instal·lació.

La pista d’skate és una demanda del col·lectiu jove que es remunta a l'any 2008. El Servei de Joventut ha estat durant tot aquest temps en contacte amb els diferents grups de joves implicats en aquesta pràctica esportiva i el passat mes de juliol es va realitzar un procés participatiu per recollir propostes, opinions i suggeriments al mateix emplaçament, on moltes persones, especialment joves, van poder veure l'avantprojecte del nou espai.

El projecte l’ha redactat Ozcáriz-Lindstrom Arquitectes i el construirà l’empresa Vulcano Construcciones, sota la direcció dels Serveis Tècnics de l’Ajuntament.

skate 2

skate 3 lloc

PUBLICAT EL 25.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic