Ràdio Sant Sadurní
L'establiment sadurninenc rep el reconeixement del Departament d'Agricultura

La Cansaladeria Cal Miqueló ha estat guardonada amb el Diploma de Mestre Artesà Alimentari, que atorga el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. L'acte, que s'ha dut a terme aquest dimecres a la tarda a l’auditori de l’ONCE de Barcelona, ha estat presidit per la consellera Teresa Jordà.

Cal Miqueló ha estat un dels 53 guardonats - 12 carnissers, cansaladers i xarcuters; 19 forners; 17 pastissers; 4 xurrers, i 1 formatger. - amb aquest diploma, que distingeix a aquells que compleixen uns determinats mèrits de creativitat i coneixements en el camp de l’artesania alimentària i que, a més, han exercit com a artesans alimentaris durant un període mínim de quinze anys i disposen del carnet d’artesà alimentari. Un carnet que només ostenten mil establiment, entre ells, el sadurninenc.

L'empresa, fundada al 1896, està dirigida per la quarta generació de cansaladers i, abans d'aquest diploma, ja van ser guardona amb el Premi a la Tradició Comercial de la Generalitat de Catalunya, a banda de disposar, també, de l’acreditació d’Empresa Artesana Alimentària pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

PUBLICAT EL 22.11.2018