Publicació 21.11.2018
PArada bus urbà
El dimecres 28 de novembre es farà la presentació del servei de bus a demanda al carrer Sant Antoni

L'Ajuntament de Sant Sadurní posarà en marxa durant els mesos de desembre a febrer un servei de bus urbà a demanda amb l'objectiu d'analitzar les necessitats i usos dels viatgers de la línia interna de bus del municipi, per tal d'implantar posteriorment canvis que permetin optimitzar l'itinerari, reforçar la puntualitat i millorar la sincronització amb els horaris de sortida i arribada dels trens de rodalies.

Tots els usuaris que tinguin origen o destí les parades de la línia L2 bus hauran de sol·licitar el servei de bus a demanda. El vehicle, que serà de menor dimensió que l'habitual i disposarà de més agilitat per moure's per l'interior del municipi, funcionarà entre les 8 del matí i les 2 del migdia. Només caldrà concretar la parada de recollida o de destí que es vol a través de l´aplicació mòbil Shotl o bé al telèfon gratuït 672040375, amb una antel·lació mínima d'entre 10 i 20 minuts.

Per la resta de parades, el bus urbà funcionarà amb el recorregut habitual, tot i que reajustarà lleugerament els horaris com a resultat d'aquesta prova pilot, ja que escurçarà l'itinerari en certes franges i permetrà així millorar la freqüència de pas.


Presentació per Festa Major

El dimecres 28 de novembre, a les 16 hores, es farà la presentació d'aquest servei de bus a demanda al carrer Sant Antoni, al costat de l´Ajuntament. Posteriorment a la tarda i també durant tot el dijous 29 de novembre, coincidint amb la Festa Major, aquells veïns i veïnes que ho desitgin podran fer ús gratuït d'aquesta servei.

Aquesta experiència permetrà recollir l'índex de satisfacció dels usuaris i informació molt valuosa per tal d´elaborar un pla per a la millora de la mobilitat en transport públic al municipi, que aposti per un model més eficient i sostenible.

Aquesta prova pilot, a més del servei d'atenció telefònica i l'app Shotl, va a càrrec de Transports Ciutat Comtal 2, del grup Moventis, operador del servei de transport urbà de Sant Sadurní, i compta amb la col·laboració de Shotl.

Parades de la línia L2

Camí dels Paperers; Can Romeu; Monistrol d´Anoia; c/ Vinya, polígon Industrial Cal Mir; La Fàbrica; Plaça Montseny-c/ Empordà; c/Aragó-Mallorca; Espiells – Espiells (escola viticultura); Can Catassús; Passeig Can Codorniu-Cementiri; CAP Sant Sadurní; Pistes de tennis; Tanatori; escola Intermunicipal

*El transport a la demanda es podrà demanar entre dues parades de la L2 o entra una parada de la L2 i una de la L1

Horaris L1

Referència de pas parada barri Vilarnau: entre les 6:05 i les 20:50 hores

Referència de pas parada RENFE: entre les 6:20 i les 20:35 hores

Més informació i horaris a www.santsadurni.cat/bus