SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AYUNTAMIENTO DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en HOY: Nublado con lluvia 19ºC|11ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
'Revolución Liquida' dissabte 10 de novembre a la Fassina dins el Most Festival
Presentarà l'acte la directora del documental, Clara Isamat
PUBLICADO EL 05.11.2018
COMPARTIRComparte en FacebookCompartir en TwitterComparte en Google+Compartir por correo electrónico
Revolucion liquida most

Dissabte 10 de novembre a les 22h es es podrà veure la pel·lícula documental 'Revolución Liquida', un dels actes del Most Festival internacional de Cinema del Vi i el Cava que es celebra al Penedès del 8 al 18 de novembre.

Dirigida per Clara Isamat, que assitirà a l'acte de presentació del documental acompanyada per alguns dels protagonistes, Revolución Líquida és un reflex de la sommelieria actual, propera al productor, humil i generosa amb el client. El sommelier és un actor més de la revolució de la sala que s’està vivint. Per mostrar aquesta revolució d’actitud i pensament, el documental segueix Audrey Doré, Eduardo Camiña i José Antonio Barragán. Els tres sommeliers aporten un punt de vista subjectiu de la professió, i comparteixen les seves motivacions, inquietuds i experiències.

Mitjançant entrevistes a Josep Roca, Guillermo Cruz Alcubierre, María José Huertas, Rafa Bellido, Delia García, Nuria Renom, Anna Vicens, Ruth Troyano i Ferran Centelles, es defineix en què consisteix la revolució líquida; com diu Josep Roca en el documental: una revolució humanista. Una revolució que busca fer única l’experiència dels qui seuen a la taula d’un restaurant.

Després de la projecció, els assistents gaudiran de la degustació de vins de Caves Gramona acompanyada d'una selecció de formatges de Xerigots.

Revolucio Liquida

¿YA NOS SIGUES EN LAS REDES SOCIALES?

Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^