SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Poc ennuvolat 29ºC|14ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
'Revolución Liquida' dissabte 10 de novembre a la Fassina dins el Most Festival
Presentarà l'acte la directora del documental, Clara Isamat
PUBLICAT EL 05.11.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Revolucion liquida most

Dissabte 10 de novembre a les 22h es es podrà veure la pel·lícula documental 'Revolución Liquida', un dels actes del Most Festival internacional de Cinema del Vi i el Cava que es celebra al Penedès del 8 al 18 de novembre.

Dirigida per Clara Isamat, que assitirà a l'acte de presentació del documental acompanyada per alguns dels protagonistes, Revolución Líquida és un reflex de la sommelieria actual, propera al productor, humil i generosa amb el client. El sommelier és un actor més de la revolució de la sala que s’està vivint. Per mostrar aquesta revolució d’actitud i pensament, el documental segueix Audrey Doré, Eduardo Camiña i José Antonio Barragán. Els tres sommeliers aporten un punt de vista subjectiu de la professió, i comparteixen les seves motivacions, inquietuds i experiències.

Mitjançant entrevistes a Josep Roca, Guillermo Cruz Alcubierre, María José Huertas, Rafa Bellido, Delia García, Nuria Renom, Anna Vicens, Ruth Troyano i Ferran Centelles, es defineix en què consisteix la revolució líquida; com diu Josep Roca en el documental: una revolució humanista. Una revolució que busca fer única l’experiència dels qui seuen a la taula d’un restaurant.

Després de la projecció, els assistents gaudiran de la degustació de vins de Caves Gramona acompanyada d'una selecció de formatges de Xerigots.

Revolucio Liquida

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^