Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
El Most Festival porta a La Fassina a Xavier Bas i Pau Canaleta
PUBLICAT EL 05.11.2018
Xavier Bas i Pau Canaleta

Divendres 9 de novembre a partir de les 10h el celler de La Fassina de Sant Sadurní d'Anoia acollirà la Jornada Formativa  'La comunicació del vi i el cava en la promoció i el disseny gràfic' a càrrec de Xavier Bas i Pau Canaleta, un dels actes del Most Festival Internacional del vi i el cava que tindrà lloc del 8 al 18 de novembre al Penedès.

La sessió de publicitat audiovisual del vi i del cava s’amplifica enguany amb una jornada formativa de sector al voltant de la comunicació en els àmbits del disseny gràfic i de l’enoturisme. La projecció d’anuncis i treballs promocionals de la secció Collita 2018 estarà intercalada per les ponències de dos professionals que donaran nova llum sobre la comunicació com a eina indispensable per a la transmissió del missatge al client, al consumidor i a l’amant de la cultura del vi.

Xavier Bas. Barcelona, 1960. És fundador i director de Xavier Bas Disseny (1998), estudi especialitzat en creació de marques i disseny de packaging, format per un equip de professionals de referència en el sector del vi. Ha sigut secretari General del Fad, Foment de les Arts i del Disseny i Vicepresident de l’Adg-Fad, Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics. És professor a l’Escola Superior de Disseny Elisava, consultor en seminaris internacionals de Group Relations i fotògraf amateur. Ha treballat amb viticultors, cellers i distribuïdors d’arreu de l’Estat com ara Álvaro Palacios, Tomàs Cusiné, Raventós i Blanc, José Pariente, Pago de Carraovejas, Codorniu o Torres, entre d’altres.

Pau Canaleta. És llicenciat en Història per la UdG, consultor en comunicació estratègica per a governs, institucions i organitzacions, coordinador del Màster de Comunicació política i institucional de la UPF, professor associat de comunicació política al grau de ciències polítiques de la UdG. Dirigeix els seminaris Marca Ciutat, Marca Vi i Vívid Enoconference. És conferenciant i ponent en molts seminaris, congressos, jornades i cursos sobre comunicació i col·labora habitualment en mitjans com RAC1, Canal 324, Catalunya Ràdio, Ràdio Euskadi, 8TV, Cadena SER, Hora Nova i Diari de Girona. És també autor dels llibres sobre comunicació L’estratègia electoral i Explica’t amb una història de l’editorial UOC i 100 días, 1 imagen de l’editorial Episteme.