SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Cloudy with rain showers 19ºC|11ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
'La comunicació del vi i el cava en la promoció i el disseny gràfic' divendres 9 de novembre
El Most Festival porta a La Fassina a Xavier Bas i Pau Canaleta
PUBLISHED 05.11.2018
COMPARTIRShare on FacebookShare on TwitterShare on Google+Share by email
Xavier Bas i Pau Canaleta

Divendres 9 de novembre a partir de les 10h el celler de La Fassina de Sant Sadurní d'Anoia acollirà la Jornada Formativa  'La comunicació del vi i el cava en la promoció i el disseny gràfic' a càrrec de Xavier Bas i Pau Canaleta, un dels actes del Most Festival Internacional del vi i el cava que tindrà lloc del 8 al 18 de novembre al Penedès.

La sessió de publicitat audiovisual del vi i del cava s’amplifica enguany amb una jornada formativa de sector al voltant de la comunicació en els àmbits del disseny gràfic i de l’enoturisme. La projecció d’anuncis i treballs promocionals de la secció Collita 2018 estarà intercalada per les ponències de dos professionals que donaran nova llum sobre la comunicació com a eina indispensable per a la transmissió del missatge al client, al consumidor i a l’amant de la cultura del vi.

Xavier Bas. Barcelona, 1960. És fundador i director de Xavier Bas Disseny (1998), estudi especialitzat en creació de marques i disseny de packaging, format per un equip de professionals de referència en el sector del vi. Ha sigut secretari General del Fad, Foment de les Arts i del Disseny i Vicepresident de l’Adg-Fad, Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics. És professor a l’Escola Superior de Disseny Elisava, consultor en seminaris internacionals de Group Relations i fotògraf amateur. Ha treballat amb viticultors, cellers i distribuïdors d’arreu de l’Estat com ara Álvaro Palacios, Tomàs Cusiné, Raventós i Blanc, José Pariente, Pago de Carraovejas, Codorniu o Torres, entre d’altres.

Pau Canaleta. És llicenciat en Història per la UdG, consultor en comunicació estratègica per a governs, institucions i organitzacions, coordinador del Màster de Comunicació política i institucional de la UPF, professor associat de comunicació política al grau de ciències polítiques de la UdG. Dirigeix els seminaris Marca Ciutat, Marca Vi i Vívid Enoconference. És conferenciant i ponent en molts seminaris, congressos, jornades i cursos sobre comunicació i col·labora habitualment en mitjans com RAC1, Canal 324, Catalunya Ràdio, Ràdio Euskadi, 8TV, Cadena SER, Hora Nova i Diari de Girona. És també autor dels llibres sobre comunicació L’estratègia electoral i Explica’t amb una història de l’editorial UOC i 100 días, 1 imagen de l’editorial Episteme.

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^