Ràdio Sant Sadurní
El Festival d'enguany s'inaugurarà el dia 8 i oferirà activitats fins al 18 de novembre al Penedès

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, arriba aquest a la seva vuitena edició oferint una gran selecció de cinema al voltant del vi, gairebé una trentena de curtmetratges i vàries esperades preestrenes d’alguns dels directors més rellevants de l’actualitat.

El festival tindrà lloc del 8 al 18 de novembre a diferents espais del Penedès i del 28 de novembre al 2 de desembre al Priorat, i comptarà amb 6 títols de preestrena a Catalunya a la secció Gran Reserva, 37 films de temàtica vitivinícola competint a la secció Collita i 29 curtmetratges a Brot. A més de les principals seccions, el Most 2018 proposa activitats paral·leles pensades per a tot tipus de públics. Cinema als Cellers, amb degustació de cinema i vins a cellers col·laboradors; Cinema als Municipis, escampant la programació per diversos pobles del territori; o Most Edu i Mini Most, amb activitats per infants i joves. Aquestes i més projeccions i activitats defineixen el festival d’enguany, organitzat pel Vinseum (Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) i el Cineclub Vilafranca, que enguany celebra el 50è aniversari, amb el suport d’una vintena de cellers de vi i de cava, d’INCAVI i de les denominacions d’origen catalanes D.O. Penedès, D.O. Cava i D.O. Montsant.

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia també col·labora amb el festival, que enguany arribarà al municipi els dies 9 i 10 de novembre amb la Jornada formativa La comunicació del vi i el cava en la promoció i el disseny gràfic, el "Most a les escoles", amb projeccions escolars, i la projecció de la pel·lícula Revolución liquida, totes tres activitats al CIC Fassina.

PUBLICAT EL 31.10.2018