Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 23.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Èxit del 1r Canicross del Cava, amb més de 100 participants
Canicrossdelcava
La caminada, el Canicross infantil, la desfilada canina i la resta d'activitats de la Festa del gos també van ser molt participatives

101 participants al I Canicross del Cava, 15 al Canicross infantil, una trentena de participants a la caminada i 42 gossos a la desfilada canina: tot un èxit de participació a la 7a Festa del Gos que es va celebrar diumenge a Sant Sadurní d'Anoia.  La regidoria de Salut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia amb la col·laboració del servei d'Esports i Medi Ambient i Joventut organitzava aquesta jornada, amb la col·laboració de Canicross Penedès i Intercanis.

Una festa, que enguany ha canviat d'ubicació i s'ha celebrat a Can Mas de la Riera i que també va comptar amb un esmorzar popular, una exhibició d'obediència canina amb Natural gos OCI i una Fira d'entitas, protectores i botigues d'animals, en un dia de tardor radiant.

El Canicross és un esdeveniment esportiu solidari, on hi podien participar tant persones que vulguin competir en una cursa d'uns 4km. com aquelles que volguessin fer una caminada amb gos o sense. Va començar a les 8h a Can Mas de la Riera i els beneficis que es van recaptar es destinaran a la Protectora d'animals i plantes del Garraf de Cubelles. Els tres primers classificats en la distància de 4 quilòmetres van ser Marcel Reymundi Pereyra, Javier Torres i Víctor Peña i Olga Álvares, Nuri Morillas i Tamara Willems Houben en la classificació femenina.

La desfilada canina popular va comptar enguany amb 42 participants, que competien per ser l'animal més guapo, el més simpàtic i el més ben educat.

Festa sostenible

El Servei de Medi Ambient, en paral·lel, va oferir el taller "Pedalem amb energia i per un aire més net", amb l'objectiu de difondre el potencial de les energies renovables i demostrar com es poden fabricar productes amb energia generada amb bicicletes. Per això els participants van poder omplir una paperina de crispetes de blat de moro fetes amb petits aparells que funcionen amb l'electricitat generada pedalant a les bicis generadores.

Promoure l'ús de transports alternatius com la bicicleta per promoure hàbits de mobilitat més saludables, reduir la contaminació atmosfèrica i millorar tant la qualitat de l´aire com la contaminació acústica i la salut de les persones són alguns dels eixos sobre el quals servei de Medi Ambient organitza les seves campanyes i activitats.

Més imatges al Flickr de l'Ajuntament
Pujar al principi de la pàgina