RÓdio Sant SadurnÝ
La portaveu d'ERC ha explicat que potser no estarÓ enllestida per Festa Major

La regidora de Joventut, Cultura i Cooperaciˇ, Montse Medall, ha passat pels estudis de RÓdio Sant SadurnÝ per repassar el ple municipal del mes de setembre i ha aprofitat per parlar de les regidories que encapšala i de l'actualitat polÝtica d'ERC.

Preguntada per la construcciˇ de la nova pista d'skate, que, segons es va prometre, estaria enllestida per Festa Major, Medall ha explicat que “en pocs dies comenšarÓ a construir-se la nova pista d'skate”, afegint, tambÚ, que, “potser, per responsabilitat, he de comenšar a dir que potser no estarÓ a punt per inaugurar-la el proper 29 de novembre, per Festa Major”.

Medall tambÚ ha valorat molt positivament les Fires i Festes 2018 i ha parlat de la Festa Major; el Teatre al Casal, que arrenca aquest mateix 27 d'octubre; el Cinema al Casal; el cicle de Biblioteques amb DO, que aquest mÚs d'octubre omple Sant SadurnÝ de cultura vitÝcola; i les activitats a l'═ndex, entre d'altres.

Finament, ha parlat del quŔ queda de mandat i ha assegurat que esperen “poder tancar tots els projectes i inversions que estan comenšats”. A mÚs, com a portaveu d'ERC, tambÚ ha valorat les primÓries de la formaciˇ -a les quals s'hi va presentar- i la futura llista per a les municipals 2019.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 22.10.2018