Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
medall 2018
Montse Medall: “En pocs dies començarà a construir-se la nova pista d'skate”
La portaveu d'ERC ha explicat que potser no estarà enllestida per Festa Major

La regidora de Joventut, Cultura i Cooperació, Montse Medall, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple municipal del mes de setembre i ha aprofitat per parlar de les regidories que encapçala i de l'actualitat política d'ERC.

Preguntada per la construcció de la nova pista d'skate, que, segons es va prometre, estaria enllestida per Festa Major, Medall ha explicat que “en pocs dies començarà a construir-se la nova pista d'skate”, afegint, també, que, “potser, per responsabilitat, he de començar a dir que potser no estarà a punt per inaugurar-la el proper 29 de novembre, per Festa Major”.

Medall també ha valorat molt positivament les Fires i Festes 2018 i ha parlat de la Festa Major; el Teatre al Casal, que arrenca aquest mateix 27 d'octubre; el Cinema al Casal; el cicle de Biblioteques amb DO, que aquest més d'octubre omple Sant Sadurní de cultura vitícola; i les activitats a l'Índex, entre d'altres.

Finament, ha parlat del què queda de mandat i ha assegurat que esperen “poder tancar tots els projectes i inversions que estan començats”. A més, com a portaveu d'ERC, també ha valorat les primàries de la formació -a les quals s'hi va presentar- i la futura llista per a les municipals 2019.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 22.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic