SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 22ºC|4ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Premis del Concurs d'Aparadors 2018
L'organitza Som Sant Sadurní dins el marc de la Setmana del Cava
PUBLICAT EL 18.10.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Concurs aparadors

El passat dijous dia 11 d’octubre a la seu de la Confraria del Cava va tenir lloc un any més el lliurament de premis del Concurs d’aparadors en el marc de la 37ena Setmana del Cava, un concurs que organitza Som Sant Sadurní any rere any amb la col·laboració de la Confraria i el suport de l’Ajuntament per donar visibilitat a les botigues locals, promovent l’engalanament dels aparadors a peu de carrer. Llibreria Jepi i Fotografia Adolfo van compartir protagonisme enduent-se els primers premis en totes les categories.

Com ja es va fer l’any passat, el jurat va decidir allargar la votació popular fins després del cap de setmana del Cavatast, però dins encara de la setmana del cava per tal que la gent tingui més temps per veure els aparadors, fet que s’ha traduït amb més votacions via facebook, un total de 528. 

En aquesta ocasió hi ha hagut aparadors de gran nivell, dels 15 que hi han participat: Arrels, El Jardinet, Exit, Farmàcia Anna Ferrer, Ferreteria Robert Cardús, Fotografia Adolfo, Hotel Fonda Neus, Infersa, la Botiga del Xavi, Lecegui Joiers, Llibreria Jepi, Món del Cava, Noa, Pastisseria Carafí i Xarcuteries Anton.

El jurat estava format per Maria Rosell, Regidora de Comerç i Turisme; Tomàs Salvador i Montserrat Carbó com a representants de la Confraria; Maria Esteban, interiorista local de l’empresa M2 Studio; Paula Canals, dissenyadora local i Josep Mª Rafecas i la Sra. Susana Duaso, representants de Som Sant Sadurní.

El Concurs manté premis en les seves tres categories, premi a l’aparador més artístic, premi a l’aparador que millor utilitza el merxandatge comercial i premi a l’aparador que millor integra els components de la vinya i el cava. També es manté el premi a l’aparador més popular, aquell que ha rebut més vots del públic. Les quatre categories mencionades estan premiades amb un trofeu de Som Sant Sadurní i una targeta client per valor de 50 euros. Per quart any consecutiu també hi ha el premi a l’aparador M2. Aquest premi valora els aparadors des d’un punt de vista tècnic, gràcies a la col·laboració de la Sra. Maria Esteban, membre del jurat i professional representant de l’empresa M2. En aquest cas l’aparador m2 s’enduu a més del trofeu, un mes gratuït d’utilització d’un dels aparadors rotatius que formen part del projecte Estic lliure. Ocupa’m. A més dels premis anteriors, tots els participants reben un detall en agraïment a la seva participació així com un estoig amb cava de la Confraria i participen en un sorteig d’una escapada per a dues persones entre tots els aparadors concursants.

[Informació i imatge Som Sant Sadurní]

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^