Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
jordi pujol2017
Jordi Pujol: “Tenim un govern conservador”
El portaveu de la CUP a Sant Sadurní acusa el govern municipal d'immobilisme i de no haver entomat “certs debats de fons”

Jordi Pujol ha repassat a l'entrevista mensual de la ronda política els principals assumptes de l'actualitat i del ple municipal, una sessió de tràmit on hi va haver poc debat de fons.

El cupaire ha aprofitat l'ocasió per valorar la legislatura, explicant que “s'ha fet poca política” i que “hem tingut tres anys per entomar certs debats de fons i no s'ha fet, tenim un govern conservador”. Amb tot, Pujol s'ha mostrat satisfet “d'haver plantejat debats que no s'haguessin tingut de no ser-hi nosaltres a l'Ajuntament, com el feminisme, la segregació escolar, la participació ciutadana o l'habitatge”.

El portaveu de la CUP ha lamentat que, a menys d'un mes per a l'aprovació de les ordenances fiscals, encara no se'ls hagi informat: “queda menys d'un mes pel ple de les ordenances i no se'ns ha convocat a res. Després diuen que és un dels moments més importants de l'any, que és un debat de fons. No votarem a favor de les ordenances si no es tendeix cap a una progressivitat fiscal”.

Pujol també ha aprofitat l'entrevista per parlar dels darrers moviments nacionals, tot explicant que “hem viscut una rendició al mandat de l'1 d'octubre. Tenim un govern deslegitimat, que ha assumit el retorn a l'autonomisme”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic