SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Cloudy intervals with light rain 22ºC|8ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El Cavatast es manté en forma
La 22a edició de la mostra tanca un cap de setmana amb molt bona afluència de públic
PUBLISHED 09.10.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
×  
Aftermovie Cavatast 2018 Aftermovie Cavatast 2018

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Sant Sadurní d’Anoia el 22è Cavatast, la mostra de caves i gastronomia referent del sector a Catalunya. La capital del cava ha acollit milers de visitants que han renovat la confiança en el Cavatast i s’han acostat al municipi per gaudir del millor cava i de les propostes gastronòmiques de la mostra.

Un any més, les primeres opinions recollides entre els assistents, organitzadors i expositors és de satisfacció generalitzada i es constata que el Cavatast manté l’interès dels elaboradors, que han tornat a omplir la Rambla de la Generalitat d’una gran varietat de referències. Així, a partir de les valoracions recollides per l’empresa d’opinió pública The Whatsons, el públic atorga al Cavatast una valoració general de 9 sobre 10 i el 97% dels assistents mostren intenció de repetir en la propera edició.

Pel que fa a la procedència del públic, més de la meitat dels assistents provenen de la província de Barcelona, tot i que augmenta també el públic local (27%). A més, la presència de públic internacional creix de manera notable en aquest Cavatast.

El perfil del visitant continua sent majoritàriament femení (57% dones i 43% homes), i enguany augmenta el públic d’entre 45 i 54 anys i també s’ha detectat un augment entre els assistents menors de 30 anys.

Enguany també ha augmentat la intenció de despesa dels visitants, que en termes generals se situa per sobre dels 60€ per persona. Les vendes de cava a la botiga del Cavatast han augmentat un 5'5 % respecte de l'any passat, arribant a les 1.800 ampolles venudes.

El Cavatast és un punt de trobada anual on els amants del cava gaudeixen d’una gran varietat de caves i propostes culinàries de la zona, a més de tastar productes nous que porten els elaboradors. L’organització, constatat l’èxit d’aquesta edició, ja treballa en les millores i canvis per tal de seguir creixent i oferint als visitants i als expositors una experiència de la més alta qualitat.

El compromís i l’exigència en fer una mostra referent també l’entomen els expositors, que un any més han dificultat molt l’elecció, per part del jurat, de l’estand millor decorat. El guanyador del Cavatast 2018 ha estat l’estand de Molí Parellada, seguit de Muscàndia, Pedregosa i Perelada.

Més imatges al Flickr de l'ajuntament

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^