Ràdio Sant Sadurní
El portaveu del PP aposta per millorar la mostra de cava i gastronomia posant en valor la qualitat del producte

El regidor del Partit Popular a Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha passat per Ràdio Sant Sadurní per comentar el primer ple després de l'aturada estiuenca i ha aprofitat també per destacar alguns aspectes d'actualitat com el Cavatast. “Cada any ens preguntem si el Cavatast ha de millorar... El que està clar és que se li ha de donar una volta i apostar per una fira de més qualitat”, ha explicat.

Preguntat pel debat de les ordenances que s'ha de dur a terme al proper ple, Jiménez ha afirmat que “arribo amb el mateix cansament dels tres debats anteriors, ja que sempre s'han fet propostes, però hi manca la voluntat política. El govern no vol res que vingui de l'oposició”.

El portaveu popular ha aprofitat l'entrevista mensual per parlar de la manca de “coordinació i transversalitat” del govern del PdeCAT i ERC i ha destacat “que cada regidoria ocupa la seva parcel·leta, sense comunicar-se entre ells”.

Jiménez també ha parlat de les eleccions municipals de 2019: “Nosaltres no creiem en personalismes, sinó en projectes. En un Sant Sadurní per les persones i per a les persones, amb més seguretat, més carrer, més promoció turística... i aquest projecte el pot desenvolupar qualsevol”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 03.10.2018