Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Pagès. president Consell Regulador
Xavier Pagès: "No hem de lluitar entre nosaltres, sinó a nivell internacional”
El nou president del Consell Regulador del Cava ha posat en valor el producte i ha demanat unitat al sector

El nou president del Consell Regulador del Cava, Xavier Pagès, ha assistit aquesta setmana a la presentació de la 37a edició de la Setmana del Cava, la seva primera aparició pública des que està en el càrrec.

Pagès ha aprofitat el seu primer parlament per posar en valor el cava i per demanar unitat al sector del cava i esforç per donar a conèixer als consumidors la bona qualitat del producte. “Tenim una gran quantitat d'actius, com caves premium, ultra, de paratge... atributs diferenciats i diversos que ens poden ajudar a millorar el discurs davant els clients i hem de creure en la unitat. No hem de lluitar entre nosaltres, sinó a nivell internacional”

A més, també ha apuntat les xifres del sector, que s'enfilen fins a les 280 caves, 6.600 viticultors i 275 milions de quilos de raïm anuals, una xifra que s'espera incrementar enguany fins als 300 milions.

El nou president ha explicat que “el cava és una marca coneguda amb molts anys d'història -1872- i que ha anat arrelant fins al dia d'avui” i ha subratllat que “és la segona DO més important d'Espanya -després de La Rioja- i que guanya a La Rioja als mercats internacionals”. Alhora, també ha recordat que "és la segona DO pel que fa a vi escumós internacional -després del Champagne-”.

Finalment, Pagès ha posat la mirada en l'augment de vendes del prosecco i ha afirmat que “ens ha de fer pensar què ens pots aportar sense perdre les arrels”. Uns reptes de futur que passen per la qualitat del producte sense perdre de vista el paisatge, l'ecologia o l'enoturisme, entre d'altres.

Podeu escoltar l'intervenció de Xavier Pagès al següent enllaç:

PUBLICAT EL 28.09.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic