Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
37a Setmana del Cava
La Confraria presenta la 37a edició de la Setmana del Cava
Els populars cuiners Sergio i Javier Torres seran els nous ambaixadors del cava d'aquest 2018

La Confraria del Cava ha presentat aquest dimecres a la nit la 37a edició de la Setmana del Cava, programa d'activitats de divulgació i promoció del cava en què s'han donar a conèixer les propostes previstes per al mes d'octubre i alguns dels noms destacats que hi participaran.

Els populars cuiners Sergio i Javier Torres han estat escollits com a nous ambaixadors del cava d'aquest 2018. Els dos germans seran protagonistes en l'acte inaugural del proper 6 d'octubre juntament amb la humorista Judit Martín, encarrega del pregó. Durant l'acte, celebrat a Barcelona, també es va descobrir el cartell d'aquesta Setmana del Cava, obra de l'artista Leonard Beard.

A la presentació va assistir, entre d'altres, el nou president del Consell Regulador del Cava, Xavier Pagès, que en la seva primera aparició pública des que va assumir el càrrec, va demanar unitat al sector del cava i esforç per donar a conèixer als consumidors la bona qualitat del producte.

La setmana del cava tindrà un any més els actes de investidura i reconeixement a diverses personalitats, així com la tradicional cursa solidària entre Vilafranca i Sant Sadurní que se celebrarà el 28 d'octubre

PUBLICAT EL 27.09.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic