Recital poètic a càrrec d'Esteve Bosch i tast conduït per Clara Antúnez

Esteve Bosch

esteve bosch

(Palamós, 1964). Criat als barris de la Sagrada Família i Gràcia de Barcelo¬na. Conegut com el Fisioterapoeta en el món del Poetry Slam, degut al seu treball com fisioterapeuta de les unitats cardíaques de l´Hospital de Bellvitge. Forma part del Colectivo Poético 6 en Raya, i amb el cantautor Toni Jiménez van guanyar el Fussion Slam L´Hospitalet 2014. Subcampió d´Espanya de Slam 2015. Ha impartit tallers de lite¬ratura oral en instituts de Jaén, Gavà, a l´Escola Europea de Luxemburg, Vall del Jerte, el Saint Paul´s School de Bar¬celona i a la presó de La Roca del Vallès. Apareix a les antologies Antología vi¬sual de poesía oral (Projecte Slam Jaén, 2013) i Poetry Slam BCN 2015 (Paral·lel Sur). Ha publicat La fuerza de un latido (Editorial RBA i versió en català amb La Magrana, 2007), Hospitalia Doble Malta (Plataforma Editorial, 2010), i el poemari El día que Jack Vegowski se decidió a mojar piruletas en orujo (Editorial Ruleta Rusa, 2016), llibre que està presentant per tot l´estat i que és la primera part de la trilogia poètica Las decisiones de Jack Vegowski.



Clara Antúnez

clara antunezAmb una llarga trajectòria i reconeixement com a sommelier, fa més de 10 anys que està vinculada al sector. 
Gaudeix d’una formació i una visió transversal on, nutrició, cuina i vins es complementen per aportar valor i diferenciació a la seva gran passió. 
A banda de diversos articles, ha publicat 1 llibre de nutrició i 3 llibres de vins. 

És experta en formació i coneixedora del territori tant en productes alimentaris com en vins.