Ràdio Sant Sadurní
Aquest nou curs 2018-19 comença amb un total de 3.130 alumnes a Sant Sadurní

Les escoles bressol municipals de Sant Sadurní, l'Espurna i la Fil.loxereta experimentaran aquest curs un sensible increment d'alumnes que ha permès superar el llindar del centenar d'inscripcions, una bona notícia després d'uns anys de davallada de les places ocupades d'educació infantil de 0 a 3 anys. Enguany seran d'inici un total de nou alumnes més per les escoles bressol en comparació al curs passat.

Pel que fa a l'educació infantil de P3 a P5, educació de primària i secundària, el número de matriculacions és el mateix, però amb una davallada del 3% en cursos de 3 a 5 anys, mentre la Primària s'incrementa en un 2%. A P-3, el 93% de les famílies tindran plaça al centre escollit en primera opció.

Aquest augment de ràtio s'ha vist reflectit especialment a l'escola municipal La Pau, que passa de dues a tres línies a tercer de primària per ajustar les ràtios d'alumnes per classe i les noves demandes d'escolaritació que s'han registrat al municipi.En total, aquest nou curs 2018-19 a Sant Sadurní comença amb un total de 3.130 alumnes matriculats entre els centres públic i concertats del municipi.

PUBLICAT EL 12.09.2018