RÓdio Sant SadurnÝ
Cinc emissores de l'Alt i el Baix PenedŔs impulsen aquest magazÝn

Aquest dimecres, 12 de setembre, coincidint amb la tornada a l'escola,  RÓdio Vilafranca, RÓdio Sant SadurnÝ, Canal 20-RÓdio OlŔrdola, Bellvei RÓdio i Domenys RÓdio, han iniciat el nou magazÝn matinal PenedŔs en Xarxa. El nou programa, que compta amb el suport de La Xarxa de Comunicaciˇ Local, s'emetrÓ de dilluns a divendres de 9 del matÝ a 12 del migdia a travÚs de les cinc emissores de l┤Alt i el Baix PenedŔs.

La periodista SÝlvia Delgado de RÓdio Vilafranca coordina un ampli equip format per Sergi Fernßndez, Eli JimÚnez, Raimon de Cara, Ariadna Caballero, Armand Beneyto, Lourdes Mero˝o, Laia Batlle, Gemma Urgell i David Canto amb l┤ objectiu d┤apropar als oients l'actualitat de les comarques de l'Alt i el Baix PenedŔs, amb entrevistes als seus protagonistes, connexions en directe i seccions dedicades a la gastronomia, la filosofia, la vida saludable, els vins i caves, el patrimoni, el medi ambient, les festes, la m˙sica, les entitats i ONGs, l┤educaciˇ, la literatura, la ciŔncia, la polÝtica, els joves, l┤economia, el teatre i un llarg etcŔtera.

El magazÝn 'PenedŔs en Xarxa' tambÚ inclourÓ tota l'actualitat informativa de les comarques penedesenques en butlletins realitzats conjuntament, a les mitges hores. I a partir de les 12 de la nit tambÚ es reemetrÓ Ýntegrament per RÓdio Vilafranca.

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa Ús donar una major difusiˇ als continguts de proximitat, tot afavorint i potenciant el treball en xarxa de les rÓdios municipals del PenedŔs. Un fet que Ús possible grÓcies a la infraestructura de connexiˇ via IP (Internet) de la XAL.

PUBLICAT EL 12.09.2018