Publicació 09.09.2018
Teresa Jordà
A més de l'alcalde i regidors del consistori, l'acte també va comptar amb la presència de diversos representants del Parlament de Catalunya i al Senat

Coincidint amb la celebració de la Festa de la Fil.loxera, l'Ajuntament de Sant Sadurní va oferir una recepció a la consellera d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Teresa Jordà. Diversos diputats al Parlament amb una estreta relació amb la vila i el Penedès, com Eduard Pujol, Lluïsa Llop, Jordi Albert o la sadurninenca Rut Ribas, a més del senador Bernat Picornell o el president de l'INCAVI, Salvador Puig, també van estar presents a l'acte institucional.

Jordà va exaltar la capacitat de la vila de sobreposar-se a les adversitats i l'empenta per celebrar amb foc i cava aquesta festa. Després de signar el llibre d'honor de l'Ajuntament, va atendre als representants de l'Associació Festa de la Fil·loxera, que la van obsequiar amb diversos articles i publicacions al voltant de la tradicional celebració sadurninenca. Posteriorment les autoritats es van desplaçar fins a l'inici del recorregut, al carrer Raval, i van seguir la festa fins a la plaça de l'Església.