Ràdio Sant Sadurní
A partir del 12 de setembre s'estrena Penedès en Xarxa, una magazine diari de 9 a 12 del migdia coproduït amb quatre emissores més de l'Alt i el Baix Penedès

El proper dimecres 12 de setembre s'enceta la nova temporada de Ràdio Sant Sadurní. L'emissora municipal presenta la nova programació per als propers mesos de 2018 i 2019 en què hi destaca el nou magazine matinal Penedès en Xarxa, un programa que s'emetrà de dilluns a divendres de 9 del matí a 12 del migdia i que Sant Sadurní coproduirà juntament amb Ràdio Vilafranca, Canal 20 Olèrdola, Bellvei Ràdio i Domenys Ràdio, per tal d'acostar tota l'actualitat, entrevistes i molts continguts amb els protagonistes i les veus de l'Alt i el Baix Penedès.

Ràdio Sant Sadurní continuarà apostant també per la informació local, amb butlletins informatius diaris, entrevistes d'actualitat i la cobertura dels principals esdeveniments de la capital del cava. Així mateix, l'actualitat es completarà amb els espais informatius que es realitzen en col·laboració amb La Xarxa de ràdios locals.

Aquesta primera setmana de nova programació també començarà molt forta en el capítol esportiu, amb la retransmissió de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins, que es disputarà els dies 15 i 16 de setembre al pavelló de l'Ateneu i que comptarà amb la participació del Noia Freixenet. L'equip sadurninenc afronta una temporada molt especial, amb el seu retorn a la màxima competició continental i Ràdio Sant Sadurní tornarà a estar, com no, al costat de l'hoquei.

Els plens municipals i la roda política amb els portaveus dels grups municipals després de cada sessió seran de nou els principals espais de l'actualitat política. També continuaran una temporada més els clàssics de la programació, com el veterà Música al Cava dels dimarts a la tarda, amb Josep Renau.

Si voleu contactar amb Ràdio Sant Sadurní podeu adreçar-vos al c/ Pompeu Fabra 34 de Sant Sadurní, a la segona planta de l'edifici de l'Índex, bé al correu electrònic comunicacio@santsadurni.cat o als telèfons 938912901 o al 606502269.

PUBLICAT EL 03.09.2018