RÓdio Sant SadurnÝ
A partir del 12 de setembre s'estrena PenedŔs en Xarxa, una magazine diari de 9 a 12 del migdia coprodu´t amb quatre emissores mÚs de l'Alt i el Baix PenedŔs

El proper dimecres 12 de setembre s'enceta la nova temporada de RÓdio Sant SadurnÝ. L'emissora municipal presenta la nova programaciˇ per als propers mesos de 2018 i 2019 en quŔ hi destaca el nou magazine matinal PenedŔs en Xarxa, un programa que s'emetrÓ de dilluns a divendres de 9 del matÝ a 12 del migdia i que Sant SadurnÝ coproduirÓ juntament amb RÓdio Vilafranca, Canal 20 OlŔrdola, Bellvei RÓdio i Domenys RÓdio, per tal d'acostar tota l'actualitat, entrevistes i molts continguts amb els protagonistes i les veus de l'Alt i el Baix PenedŔs.

RÓdio Sant SadurnÝ continuarÓ apostant tambÚ per la informaciˇ local, amb butlletins informatius diaris, entrevistes d'actualitat i la cobertura dels principals esdeveniments de la capital del cava. AixÝ mateix, l'actualitat es completarÓ amb els espais informatius que es realitzen en colĚlaboraciˇ amb La Xarxa de rÓdios locals.

Aquesta primera setmana de nova programaciˇ tambÚ comenšarÓ molt forta en el capÝtol esportiu, amb la retransmissiˇ de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins, que es disputarÓ els dies 15 i 16 de setembre al pavellˇ de l'Ateneu i que comptarÓ amb la participaciˇ del Noia Freixenet. L'equip sadurninenc afronta una temporada molt especial, amb el seu retorn a la mÓxima competiciˇ continental i RÓdio Sant SadurnÝ tornarÓ a estar, com no, al costat de l'hoquei.

Els plens municipals i la roda polÝtica amb els portaveus dels grups municipals desprÚs de cada sessiˇ seran de nou els principals espais de l'actualitat polÝtica. TambÚ continuaran una temporada mÚs els clÓssics de la programaciˇ, com el veterÓ M˙sica al Cava dels dimarts a la tarda, amb Josep Renau.

Si voleu contactar amb RÓdio Sant SadurnÝ podeu adrešar-vos al c/ Pompeu Fabra 34 de Sant SadurnÝ, a la segona planta de l'edifici de l'═ndex, bÚ al correu electr˛nic comunicacio@santsadurni.cat o als telŔfons 938912901 o al 606502269.

PUBLICAT EL 03.09.2018