Ràdio Sant Sadurní
Es tracta de dinamitzar el comerç del municipi convidant la gent a jugar

Som Sant Sadurní, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní i l'Associació Festa de la Fil·loxera,  consolida per cinquè any consecutiu l’acció de dinamització comercial ‘Troba la Fil·loxera’ durant la primera quinzena de setembre, coincidint amb les Fires i Festes 2018.

L'objectiu és que entre l’1 i el 15 de setembre els infants i els seves famílies s’ho passin d’allò més bé buscant la Fil·loxereta infantil amagada als aparadors d’una seixantena d’establiments locals repartits per la vila. Aquells que la trobin entraran en el sorteig de 25 samarretes 'M'agrada' de la Fil·loxera 2018.

Com ja és habitual aquells que hi vulguin participar hauran de cercar la Fil·loxereta amagada almenys en 5 establiments diferents. A cada botiga on es trobi la Fil·loxereta els posaran el segell de l’establiment. És important tenir en compte que es poden omplir tantes butlletes com es vulgui, però a cada establiment se segellarà una única butlleta per persona. Per entrar en el sorteig aquest any serà necessari presentar juntament amb la butlleta almenys un parell de tiquets de compra d’algun dels 5 establiments on s’ha trobat la Fil·loxereta. Les butlletes s’hauran de recollir a les botigues participants o a la seu de Som Sant Sadurní. En total es posaran en circulació un total de 3000 butlletes.

El sorteig es farà el dilluns dia 17 de setembre entre totes les butlletes recollides a la bústia que l’entitat tindrà a la seu de Som Sant Sadurní, al c/ Montserrat, 16.

Amb aquesta actuació Som Sant Sadurní pretén, a més d’ajudar a la promoció individual dels establiments adherits, dinamitzar comercialment el municipi coincidint amb l’inici de temporada i la tornada  a l'escola.

troba la filoxera
PUBLICAT EL 24.08.2018