Ràdio Sant Sadurní
Durant el temps que es prolonguin les obres de millora de l'estructura, les activitats aquàtiques es reubicaran a la piscina gran i el vas d'hidroteràpia

Dissabte 18 d'agost es tancarà el vas petit cobert de la piscina municipal, que romandrà tancat fins a la finalització de les obres de millora estructural que s'hi realitzaran. Aquesta actuació permetrà reforçar el tancament i impermeabilització de la piscina, i evitar les petites fuites d'aigua que es produeixen.

El Servei d'Esports ha reorganitzat les activitats previstes en aquest vas, tant les d'estiu com les que començaran a patir de l'octubre, que es traslladaran als espais disponibles -vas d´hidroteràpia i vas gran cobert-. El monitor responsable de cada grup avaluarà les possibilitats i adaptarà les sessions a l'espai disponible. Les activitats que es realitzin al vas d´hidroteràpia faran que aquest servei s'aturi temporalment durant l'horari de l´activitat. El servei ja ha informat a les persones usuàries del servei i ha ofert diverses alternatives mentre durin les obres, que es poden allargar fins a finals d'any.

PUBLICAT EL 13.08.2018