RÓdio Sant SadurnÝ
L'autoritat europea de la competŔncia ha aprovat l'operaciˇ

DesprÚs que al mes de marš es fes p˙blica la signatura de l'acord per a que el grup Henkell adquirÝs el 50,7% de les accions de Freixenet, aquesta setmana ha estat l'autoritat europea de la competŔncia la que ha aprovat l'operaciˇ que permetrÓ a ambdˇs grups unir esforšos per tal de constituir una marca de referŔncia i posicionar-se en un lloc de privilegi en el mercat mundial del vi escumˇs.

DesprÚs d'una ampliaciˇ de capital per part del president d'honor de Freixenet, Josep Ferrer Sala, tant ell com JosÚ Luis Bonet passaran a controlar el 50% de Freixenet, mentre que Henkell controlarÓ el 50% restant. Aquest binomi permetrÓ tirar endavant els nous plans de la companyia que inclouen l'optimitzaciˇ dels processos de producciˇ i logÝstica o la coordinaciˇ de la cartera de marques i la comunicaciˇ de marca, entre d'altres.


Els processos, que comenšaran a implementar-se a Espanya, Alemanya, Franša, Regne Unit i els Estats Units, comptaran amb un nou consell d'administraciˇ encapšalat pels copresidents JosÚ Luis Bonet i el Dr. Albert Christmann.

PUBLICAT EL 01.08.2018