Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 10ºC|0ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Caves Freixenet
El grup Freixenet serà controlat al 50% per la Familia Ferrer i per l'alemanya Henkell
L'autoritat europea de la competència ha aprovat l'operació

Després que al mes de març es fes pública la signatura de l'acord per a que el grup Henkell adquirís el 50,7% de les accions de Freixenet, aquesta setmana ha estat l'autoritat europea de la competència la que ha aprovat l'operació que permetrà a ambdós grups unir esforços per tal de constituir una marca de referència i posicionar-se en un lloc de privilegi en el mercat mundial del vi escumós.

Després d'una ampliació de capital per part del president d'honor de Freixenet, Josep Ferrer Sala, tant ell com José Luis Bonet passaran a controlar el 50% de Freixenet, mentre que Henkell controlarà el 50% restant. Aquest binomi permetrà tirar endavant els nous plans de la companyia que inclouen l'optimització dels processos de producció i logística o la coordinació de la cartera de marques i la comunicació de marca, entre d'altres.


Els processos, que començaran a implementar-se a Espanya, Alemanya, França, Regne Unit i els Estats Units, comptaran amb un nou consell d'administració encapçalat pels copresidents José Luis Bonet i el Dr. Albert Christmann.

PUBLICAT EL 01.08.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic