RÓdio Sant SadurnÝ
La nova temporada arrencarÓ amb novetats a la zona esportiva

La piscina de Sant SadurnÝ d'Anoia millorarÓ a partir de l'octubre els accessos i el control dels usuaris

La nova temporada arrencarÓ amb novetats a la zona esportiva. La mÚs destacada serÓ el canvi en l'accÚs a la piscina coberta i la sala de musculaciˇ, que es farÓ mitjanšant unes targetes magnŔtiques que permetran als usuaris poder accedir als diferents espais que tinguin contractats sense haver de passar per recepciˇ. Aquest nou sistema permetrÓ, entre d'altres avantatges, controlar l'aforament del recinte i estudiar els pics d'afluŔncia per, si s'escau, poder encabir-hi mÚs activitats, tal i com ha explicat el cap d'esports de l'Ajuntament, Andreu Simon.

A banda dels accessos, tambÚ canviarÓ el format dels cursets, que passaran de ser mensuals a ser trimestrals. I als cursets infantils se substituirÓ la tradicional granota de colors per assenyalar els nivells, per casquets amb cadascun dels colors, que permetran diferenciar els diferents grups molt mÚs rÓpid.

A mÚs, el pagament de les quotes dels abonaments i les activitats aquÓtiques, un reclam hist˛ric dels usuaris de la zona esportiva, es podrÓ fer a partir de l'octubre mitjanšant domiciliaciˇ bancÓria.

PUBLICAT EL 31.07.2018