Ràdio Sant Sadurní
L'alcalde de Sant Sadurní ha criticat la construcció de la nova infraestructura que “trinxaria el Penedès”

L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar l'actualitat sadurninenca i ha posat sobre la taula la construcció del Quart Cinturó que haurà de servir per unir l'interior del Baix Llobregat i el Vallès Oriental i Occidental amb l'AP-7. En aquest sentit, Ribas ha criticat aquesta nova infraestructura que passaria per Sant Sadurní, Sant Llorenç d'Hortons, Subirats i Gelida i que suposaria un clar impacte visual sobre la major part d’aquests territoris que viuen de la vinya. Una crítica que ja van fer també, fa unes setmanes, el propi sector vitivinícola. “El Quart Cinturó és molt mala notícia per a Sant Sadurní, ja que trinxaria el territori i les vinyes”, ha dit.

El batlle sadurninenc ha aprofitat per valorar molt positivament la primera experiència de pressupost participatiu: “Per ser la primera vegada, estem molt contents amb els resultats, tot i que no m'han sorprès. Ara, la nostra part és materialitzar els projectes que la gent ha votat”.

Finalment, Ribas ha confirmat que “aquest dimecres es signarà l’ocupació dels terrenys del costat per fer la rotonda de la carretera de Gelida, que començarà de manera imminent” i ha parlat també del “rebombori” que s'ha originat amb els canvis i reordenació de la zona blava d'aparcament.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 18.07.2018