Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 23ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Pressupost participatiu 2018
La millora del mobiliari de la cuina de l'escola La Pau, projecte més votat al procés del pressupost participatiu
Més de 900 persones participen a la consulta ciutadana que ha decidit el destí d'una partida de 90.000 euros d'inversions

La setmana passada va culminar el procés participatiu del pressupost municipal, primera iniciativa d’aquestes característiques per tal que les veïnes i veïns de Sant Sadurní d’Anoia poguessin decidir com invertir 90.000 euros del pressupost municipal. Durant tres setmanes es va obrir una consulta ciutadana en què hi van prendre part 907 persones, el que suposa el 8,6% de participació, un resultat força notable si ho comparem amb els processos de pressupostos que s’han celebrat darrerament a d’altres municipis.

A la votació hi podien participar les persones empadronades a Sant Sadurní majors de 16 anys, els quals podien escollir un màxim de 3 projectes entre les 19 propostes finalistes, atorgant-los 3, 2 i 1 punt per odre de prioritat. La millora del mobiliari de la cuina de l’escola La Pau, amb 759 punts, ha estat el projecte més votat per la ciutadania. També s’inclouran en els 90.000 euros d’inversió l’arranjament de voreres, la renovació de mobiliari de l’escola La Pau, un parc de barres per a joves i un projecte per dissenyar jardins de forma participativa a l’espai públic.

Tot i que altres projectes van rebre major puntuació, com la millora de l’aparcament de l’Ateneu, la creació d’un parc públic inclusiu o una àrea de pícnic a Can Mas de la Riera, la limitació pressupostària del procés ha motivat que s’escullin d’altres projectes de menor pressupost, tal i com definien les bases.

Aquest procés, impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana, ha comptat amb el suport del departament de Comunicació de l’Ajuntament de Sant Sadurní. Tota la informació d’aquest procés participatiu la podeu consultar al web www.santsadurni.cat/pressupostparticipatiu2018.

Procés participatiu del Pressupost municipal 2018 Sant Sadurní d’Anoia

Votants: 907 persones
Participació: 8,6%
Cens: 10.506 persones

Projectes més votats

1. NOU MOBILIARI CUINA ESCOLA LA PAU 759 PUNTS*
2. ARRANJAR VORERES EN MAL ESTAT 637
3. NOU MOBILIARI EDUCATIU ESCOLA LA PAU 542
4. PARC INFANTIL INCLUSIU 506
5. STREET WORKOUT PER A JOVES 412
6. ÀREA DE PICNIC A CAN MAS DE LA RIERA 299
7. MILLORAR APARCAMENT PÚBLIC DE L’ATENEU 262
8. CREAR JARDINS A L’ESPAI PÚBLIC DE MANERA PARTICIPATIVA 254
9. PARC DE GOSSOS AL PLA D’EN MESTRES 246
10. MILLORA PISTA DEL BARRI VILARNAU 189

(*En negreta, projectes que s’inclouran a la partida de 90.000 euros d’inversió que es van obrir a la ciutadania en aquest procés participatiu)

PUBLICAT EL 17.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic